Hulp Oekraïense kinderen met zorgvraag

Financiële steun opvang Oekraïense kinderen met zorgvraag
1.270,-

opgehaald

Financiële steun opvang Oekraïense kinderen met zorgvraag

Lelie zorggroep vangt een grote groep kinderen, met een zorgvraag, uit Oekraïne op. De groep arriveerde donderdag 17 maart jl. met familieleden na een reis van drie dagen of meer op locatie Charloisse Lagedijk in Rotterdam. De opvang kwam tot stand via het samenwerkingsverband Soft Tulip met Oekraïense zorgorganisaties waar Lelie zorggroep partner van is.

De opvang vindt plaats in nauwe samenwerking met de gemeente Rotterdam. Nadat het verzoek tot opvang  begin maart aan Lelie zorggroep werd gedaan, is de opvang in korte tijd gerealiseerd. Met dank aan vele vrijwilligers binnen en buiten de organisatie en de steun van leveranciers van Lelie zorggroep die zaken zoals bedden, linnengoed en boodschappen beschikbaar stelden. Vanuit de vele betrokken mensen zijn ook zaken als kleding, meubels, spelletjes, zeep en allerhande verzorgingsmiddelen beschikbaar gesteld. Qua goederen zijn we voorlopig dan ook goed voorzien.

Op dit moment is er echter wel behoefte aan financiële steun om net even iets meer te kunnen bieden dan alleen bed, bad en brood en 'schrale' zorg voor deze speciale groep kinderen met hun familieleden. Uw financiële bijdrage, klein of groot, voor extra onkosten van de opvang en het organiseren van activiteiten die weer kleine lichtpuntjes zijn in hun leven, is dan ook van harte welkom!

Recente donaties

€ 100,-

10-04-2022

Anoniem

"Ik heb jullie bij Hour of power gezien. Wat een mooi werk! God’s zegen. Jullie zijn God’s handen en voeten."

€ 25,-

30-03-2022

Saskia Pijl

"Dat deze opvang maar als lichtpunt en zegen in donkere tijden mag worden ervaren"

€ 10,-

26-03-2022

Anoniem

"Ik ben een vrouw die van haar zestiende tot haar twintigste in oorlog was. Bosnië 1992-1996 jaar ..... Ik begrijp de bevolking van Oekraïne en ik wil dat ze zo snel mogelijk herstellen van de oorlog. 🥺"